Občas aj mesiac

Občas aj mesiac

Ruku do ohňa zato dám, že
občas aj mesiac na oblohe
v noci svietiac
cíti sa sám.
Však spoločnosť hviezd,
tých vyfintených dám,
na nervy mu môže liezť...

Občas aj mesiac trúchli nad stratou,
keď hviezda k Zemi padne.
Občas aj mesiac cíti sa byť na dne,
keď vesmírne vzťahy zdajú sa byť zradné.
Ak je v splne, občas s láskou
pozoruje zaľúbené dvojice,
vtedy sa teší velice, že
aspoň to šíre more priťahuje.
Autor slnečnica, 29.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 15
Poslední tipující: Wertlosigkeit, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Emmelia, Nikotin, labuť, Jan Hrábě, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavy napad, pekne...

29.09.2011 16:44:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí