Závidím ... všem.

Závidím ... všem.

Anotace: Závidím, to co sama nemám.

Závidím koním,
že vlajou jim hřívy,
proč jen má zima svůj,
závoj tak bílý?

Závidím rybám,
že v moři neutonou,
zatímco, lidé jsou svázáni,
železnou sponou.

Závidím chameleonům,
že skryjí se před zraky,
jak já bych chtěla jen,
zakrýt své rozpaky.

Závidím šelmám,
jak břitvy ostré zuby,
úsvit už zase se,
probouzí rudý.

Závidím vlkům,
že divocí jsou a volní,
někdy bych chtěla být,
jen pouhá myš polní.

Závidím ptákům,
že nespadnou z nebe,
co mě jiní závidí?
snad to, že mám tebe.
Autor Annie the wolf, 29.09.2011
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, Juan Francesco de Faro, Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí