Snad...

Snad...

Anotace: Možná a snad. Doufáš...

Snad se to jednou někdo doví,
že pírko z křídel anděla,
zapadlo mezi krovy.

Snad ti to jednou někdo poví,
že tvá milá po nocích,
chlapy v barech loví.

Snad si jednou řekneš, že život za to stojí,
pochopíš snad,
že nejde žít, život dvojí.

Snad ti to jednou srdce poví,
že společná láska,
nás až do smrti pojí.
Autor Annie the wolf, 29.09.2011
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Rezkaaa, Metal Lady, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím co myslíš, do posledního písmenka... ST

30.09.2011 14:53:00 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí