Ledová

Ledová

Anotace: ...

S větrem v ruce
A sněhem v batohu.
Utíkám lesem
Směrem k domovu.

Přináším zimu,
Možná taky rýmu.
Z komínů spoustu dýmu
A snad i trochu splínu.

Jsem krutá,
Jsem chladná.
Jsem to já, královna Ledová.

Tak neměj strach
A měj mě aspoň
Trošku rád.
Autor teniska, 29.09.2011
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Dračičák, Maryje..., Kars, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moooc krásná, ze všech stran.

14.02.2012 11:06:26 | Dračičák

Nezoufej, v jeho žhavém objetí bude hej

30.09.2011 07:46:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí