Dalekodiverzita

Dalekodiverzita

Anotace: Když dýcháme, jsme to my?

Krystalita težkého očekávání
Tě bolí
Protože do rohu nikdy nezdrhne
Ještěrka
Tvoje malá ještěrka
Kterou jsi mohla být
Kdbys nebyla vnitřně celofán
Který jsem neviděl
Který jsem nemohl vidět
Protože jsi kurva.
Protože jsi moje.
Autor Kloub, 29.09.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí