Břinčící páska

Břinčící páska

Anotace: Samota je inverzí touhy. Stejně jako očekávání...

Kategorita lepého rámce mého světa
Se praská jako laská láska mé ponožky
Trvající až po klouby
Kotníků zaslepeného psa
Lehni, Azore!
Vlepíš mi facku do albíčka, pánčíku?
Kolikrát jsem tvoje?
Tolikrát lehneš, svině!
Řezavý kvákot sviní
Nedoléhá…
Autor Kloub, 29.09.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí