Studijní léta

Studijní léta

Anotace: (30.9.2011) momentální pocity...

kaštanů váza
letniček plno
studijní léta

je toho moc

Lednice krása
veliká vedra
nesmírná dálka

domů chci hned

pozři jed
bude klid
Autor B.a.r.b.a.r, 30.09.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí