Život nám byl dán darem

Život nám byl dán darem

Anotace: Život..ať je jakýkoli, dá se žít :-)

Život je krásný
někdy i těžký.

Každý z nás své břemeno nosí
ve svém nitru lásku
někdy i bolest hostí.

Život je krásný a byl nám dán darem
jsi sytý a náhle jako bys umíral hladem.

Nezáleží človíčku na tom, jak vypadáš
záleží na tom, jaký jsi, co v sobě ukrýváš.

Život je krásný
někdy i těžký.

Každý své břemeno nosí sám
a kolikrát marně hledá
kdo by mu pomohl alespoň kousek ho nést.

Přitom ho nepodvést
a necítit se sám.

Životem kráčíš, tak jako já
kdo z nás svou cestu úplně zná...

Jsme hledající bytosti na této zemi
a život je plný polopravd
tam kde je dobro, číhá i had.

Hledáme sami sebe
ty možná hledáš mě
a já hledám tebe.

Však život je krásný
v každém zlu je něco dobrého.

Něco, co nutí tě vstát
když zrovna klopýtáš a chceš to vzdát.

Človíčku, chtěl bych ti říct
že mám tě rád...

Držím se zpátky
neutíkám zadními vrátky.

Mám jen teď žádné pak
ber jak ber mezi námi je zeď
a čas ukáže, kdy prolomí se, jak led.

Človíčku, chtěl bych ti říct, že mám...
dokonči sám, chceš-li.

Život je krásný
je plný něhy!
Autor M3rryMarta Valenová, 30.09.2011
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí