Každý jednou musí odejít

Každý jednou musí odejít

Anotace: Je to na hudbu od Queen - Lily of the Valey z alba Sheer Heart Attack.

Každý jednou musí odejít
a nemůžu to změnit, tak jdu pryč,
Tvůj úsměv měnil líc,
já chtěl bych Ti jen říct,
tak řekni jó.
Od těch dob co Tvůj úsměv už zhas,
já tu nedokážu nad ničím se smát,
zůstal jsem tu jiný,
už požíraj mě stíny,
a není o co stát.
Autor Ďábel sám, 13.02.2006
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..každý jednou musí odejít..
a než-li se tak stane..potěšme koho můžem´
nastavme něhu ve dlaních..předem lidem klid
podarujme vším co se dá..a navrch dejme růže :o))

14.02.2006 14:38:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí