Pro Tebe,.

Pro Tebe,.

Krásných holek je dnes spousta,
však Ty jsi pouze jedna,
líbat jenom Tvoje ústa,
jak v zimě neděle květná.

Tvá přítomnost ten pocit vzbuzuje.
Chvění, radost.
Srdce co jen kvůli Tobě pracuje.
Smutek, úzkost.

Procitnutí k realitě,
jsi na druhém břehu,
nevzdávám to, chci Tě,
dávat Tobě denně něhu.
Autor Richard Mamrdson, 30.09.2011
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kett, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávej to...

30.09.2011 12:45:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí