V ZAPOMNĚNÍ

V ZAPOMNĚNÍ

Anotace: v zapomnění

V zapomnění zrodí se naděje
naděje zanikne v zapomnění
možná mně ticho ale polije
co lásku nepromění
Z proměny když čas se změní
změní se další proměny
co bilo včera to už není
mlčí kus mé malé odměny
V rozednění přichází nové svítání
svítání je ale nové rozednění
sčítaní se hádá jen z nadějí
z naděje se rodí a nepřichází
...................V ZAPOMNĚNÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.09.2011
Přečteno 197x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, líbí se mi...*:)

02.10.2011 15:23:00 | PIPSQUEAK

Naděje a víra v zítřek nový,
snad vidina snu, co dá dárek snový...
... možná láska, která vede lidí kupředu,
občas jen člověk, ohledné se dozadu,
je život sám...

01.10.2011 21:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí