Víra

Víra

Anotace: ...

Sbírka: Ztracená...

Tvá slova o tom
jak všechno
špatně dělám
že jsem jiná
než původně jsi chtěl
a že ani nevím
co v životě
vlastně hledám
že pro Tebe jsem nevyzrálá
a moc usedlá asi
to radči
přes plot koukáš
a jiným bys
snad záviděl
...
Možná
že kdybys přišel
o to co jsi měl
možná vzpoměl bysis
že v málu se síla skrývá
a možná by zas ses rozpoměl
že vždy držela Tě
jen Tvá vnitřní víra
...

...
Autor TedelyBear, 30.09.2011
Přečteno 212x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí