Prozření za noci

Prozření za noci

Anotace: kéž je mi pomoci!

Mohu věřit
tomu co jsem v noci
spatřila?
Kéž celá bych Ti patřila!

Stojíc u brány pekel
nevím co sním
a co žiju
Kéž růž tvých rtů piju!

Vrať mi mou duši
ikdyž Ti sluší

Neb já už nevím
co dělat mám

Snad ráno
se osmělím
a zavolám!
Autor Lioness, 30.09.2011
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Violette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí