Z LOUTKOVÝCH STÍNOHER

Z LOUTKOVÝCH STÍNOHER

Anotace: ....

Z loutkových stínoher
svoboda ochucená kapkou citrónu
jako divadlo k popukání
nezávislých sfér
kdy komedie naložená v pitralonu

voní,čpí a až páchne
intrikami stěžejních nedostatku
v takovém temném nic nedělání
a špinavém čekání co táhne
průvanem s pod dveří na začátku
a až synchronně navádí

k davovému šílenství klíčníku
a ty honorace v zlatých závějích
instinktivní imunity
přes pár facek a faldíků
jsou uvězněni v lipových alejích
směšné a tak falešné ulity

loutkových stínoher

kdy tahání za provázky
se stalo národním sportem
pokrytectví a korupce
a tyhle výdobytky kladou otázky
zdalipak nejsme jen aportem
v zubech státní dysfunkce.
Autor ZILA78, 01.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, Azure angel, Maryje..., WAYWARD, ECHO PARAZIT, la loba, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty voe tak tohle na mě bylo už moc složitý,ale rozhodně dva bludištáky. někdy mají tvé básně jasný děj....a někdy je to sled myšlenek a je úplně skvělí jak to střídáš.

03.10.2011 20:11:00 | ECHO PARAZIT

Co s tím uděláme?Pitralon fakt nesnáším a tahání za provázky ještě víc!

03.10.2011 10:15:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí