Svoboda

Svoboda

Anotace: Kdo z nás je svobodný a kdo není...

Za svobodu se mnohdy hodně platí
někdo se musí vzdát všeho
co má rád.

Aby byl svobodný...

Aniž bychom si to uvědomovali
obětí svobody
jsme mnohdy
jen my sami.
Autor M3rryMarta Valenová, 01.10.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí