Nemůžu

Nemůžu

Anotace: ...

Sbírka: Ztracená...

Ve svých
zoufalých chybách
něco dobrého
hledám
jenže pořád
nenacházím
a to mě trošku
mate
ve svých zlých
snech
se stále modlím
a pak volám
všechny svaté
jenže pak
si jen pár prášků
vezmu
a probudím se
v rukách
Tvých
...
nemůžu se usmát
a ani se hnout
nemůžu čas vrátit
a svou chybu
obeplout
ani ho nijak zkrátit
...
Autor TedelyBear, 01.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, CULIKATÁ, honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí