Labutí píseň

Labutí píseň

Anotace: ..blouzním

Dusím se vzduchem
jež příliš suchý je
a bere mi naděje

Utíká s větrem
a závodí s časem

A já blouzním
po tvém hlase
(slyšet jej zase)

Jsem jako blázen

Ztrácím chuť k jídlu
a nemám žízeň
už nemám míru
(kolik je malá/velká přízeň?)

Neusínám
v noci bdím
snad umírám

tím že o tobě stále přemýšlím!
Autor Lioness, 01.10.2011
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, Violette, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..St..

02.10.2011 10:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí