Krysař

Krysař

Anotace: ...

Nikým pro všechny,
pro ni však vším.
Na cestě do sedmihradské země
zvuk píšťaly uslyším.
Smrtí to nekončí.
Vždyť čeká tam ona.
Tam,kde brána je otevřena.

Ubozí a slepí padají za chtíčem svým..
Tam,kde bohatství a sláva je ověřena.
A lidem zlým
pomsta je zaručena.
Já pro lásku žil,
o naději snil..
Ani hřích
ani vina!
Že skončím tam též.
Že skočila ona.
Že město je prázdné...
No tak jdi!Běž!
Pomsta je tvá.
Prý magickou moc máš..
Nebyla to lež!
Magický nástroj za posledním padá..
Proč ale Krysaři,svojí píšťalu už nepostrádáš?
Ágnes už čeká.
Neváháš..
Černý plášť jen,
změní se v sen.
Před tebou brána..
Ve městě...zbyl jen rybář.
A v dálce dětský pláč onoho rána.
Autor Lasombra, 01.10.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí