Páteční večery

Páteční večery

Anotace: pár drinků a hra začíná..

Na sobě minisukni
a dekolt přehnaný,
snad jsme to dneska večer
(o) kapku přehnaly.

Špulíme rty
s třetí vrstvou ovocného lesku,
zaujímáme zjevem.
S koketním úsměvem
přijímáme drinky od chlapců
vypadajících dostatečně
VLIVNĚ.

/Snad nebudem zítra
na obálce Blesku./

Hromada příslibů,
žádostí od mužů,
co nyní vrátit zpět
převážně nemůžu.

Teď klopíme cudně zraky,
zaujímáme strnulé pózy
a hledáme únik v záclonách.
S přáním uniknout clonám opilosti.

S přáním vypadajícím vážně..
NAIVNĚ.
Autor Nussichoco, 02.10.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí