Území cizích vin

Území cizích vin

Anotace: v každém z nás asi je......

Území cizích vin
na duších těžkej stín.

Území cizích vin
a hlaveň pušky v puse.

Území cizích vin
až v krvi vykoupu se.

Území cizích vin
sám sebe překročím.

Území cizích vin
pole co nerodí.

Území cizích vin
kam plujou lodě v dálce.

Území cizích vin
kam nikdo nechodí.

Území cizích vin
v naší soukromý válce.
Autor DERALTE, 02.10.2011
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí