OHAREK

OHAREK

Anotace: ...

***

Vrazil jsem svému dítěti
špekáčky do ruky
já foukal on foukal
Jsou horší věci
děcko se smálo
kolem se chechtali
Hajzli
Hřáli si svou polívčičku
přikládali cizím dřívím
Vháněli dým susedům
lahváče cinkaly
melodii o Lásce
v Sedmnácti
ve Dvou
ve Třech
sám
Přes panel cinkla tramvaj a
taxík
nedočkavě vytruboval rito
&
Žržavé uhlíky i brambor zuhelní

***
Autor WAYWARD, 02.10.2011
Přečteno 226x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, NikitaNikaT., hašlerka, Maryje..., Elisha, zenge, Kars, ECHO PARAZIT, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc a moc zvláštní a zajímavé....takhle nikdo nepíše.

02.10.2011 20:27:00 | ECHO PARAZIT

svět je přející...oharky hřející
a děti...dokud jsou smějící
je dobře...

ST

02.10.2011 20:21:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí