POŘAD MNĚ NUTÍ K DOJÍMÁNÍ

POŘAD MNĚ NUTÍ K DOJÍMÁNÍ

Anotace: dojímaní nutí

Básnička co pluje vzduchem
v té tiché krajině dávného vzpomínání
myšlenky co přibité jsou plechem
pořád nutí k dojímaní
Lásky co stačily zkapalnět
tak jako když táhlo nám na dvacet
kam dneska chodí spát?
to slovo co umí čarovat
počítáme do sta,potom to vzdáme
protože i čísla znají,jen to klame
známe ticho,mlčíme strachem
tak dneska obrůstáme mechem
Slovíčka jsou ukrytá v myšlenkách
čas je nikdy neztratí
bloudí si jak v vzpomínkách
co nikdy účet nezaplatí
Jsi staronová básnička,co víří se prachem
jen oči jsou zázrak k dohledání
Šetři už z dechem
POŘAD NUTÍ K DOJÍMANÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.10.2011
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné podané, dobře se mně četla... s lhekou zamyšlenkou, Radku. ST!***

03.10.2011 18:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí