Dělej co chceš.....

Dělej co chceš.....

Anotace: ******

Sekni mě do krku,
důtkama z řemínků
a tvář mou břitvou označ si.

Srdce mé podpal mi,
tisícem plamínků,
a soucit schovej do kapsy.

Přiveď mě k šílenství,
zavři mě do klece,
do žíly heroin píchni mi.

Přivaž mě k posteli,
najíst mi nedávej,
trap mě svou vůní,
od jara do zimy.
Autor DERALTE, 02.10.2011
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí