Putování s cílem beze směru

Putování s cílem beze směru

mé tělo se toulá městem
děsivou a chladnou tmou
vyhýbá se loktům, pěstem
jde jen s pravdou svou

budící lítost každým gestem
jde dál, kam ho vlastní nohy nesou
vítr v zádech napovídá cestu šeptem
jde dál..dál cestou slepou

s tváří zahalenou
prachem a sazemi obarvenou
s pověstí pokřivenou
snaží se zapomenout
..co dělat mám?

s myslí omámenou
břemenem na ramenou
zároveň náručí otevřenou
hledá spásu svou

hladiny louží vlní se od nohou
v nich rozmazaný obraz s noční oblohou
pomalu kráčí, kam jiní nemohou
pomalu kráčí- se svou ochotou
být sám..
Autor caecus servator, 02.10.2011
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí