HLÁŠENÍ NAHORU

HLÁŠENÍ NAHORU

Anotace: Věnováno mé dcerce a mé ženě....jak jinak ...

HLÁŠENÍ NAHORU

Bože...!!
to jsou tak milí lidi
co se mnou bydlí
v jedný cimře, u jedonoho stolu
jak se usmívaj, ty lidi v sobě maj
snad boha rodinnýho krbu na svým hrbu !!

Ta malá, když pohled protočí
...tati ! ...tati !...
dětství se mi vrátí
a do očí slzy, nejsem zvyklej
couvat v kočáře a vzdávat se tak brzy
tohle však na čáře projedu brzy
a srdce do kalhot mi skočí...

A ta velká, když mi nese kávu
dřív, než se probudím, a hněv
si utře do rukávu a když se usměje
vím, že zas ráno je a že jsem
doma, a když mi hlavu pohladí
a dá všechno co má
pokloním se i nadvládí...

Bože, tys ty lidi miloval
když sis jejich duše maloval
do památníku, sedíc na patníku
a nohama klátil, dík, fakt dík...Bože
žes mě do hry vrátil a vztáhnul ruku na nebe
pro mně...dík za ně...
a dík za sebe !!
Autor Houda, 03.10.2011
Přečteno 299x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Emmelia, Donne, CULIKATÁ, Zdenka-matka, J sh' T r' k, Bambulka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása!Ať láska u vás navždy zůstává:-)

03.10.2011 16:03:00 | CULIKATÁ

Blahopřeji, přeji, jsem ráda, že to vše existuje...

03.10.2011 11:53:00 | Zdenka-matka

... to je, to je ... prostě láska, vděčnost a poznání životních hodnot ... ano, rodina, to jemné předivo, ze kterého tkáme pavučinu vztahů, bezpečí a podpory ... naše záchranná síť ... krásně napsáno, mile děkováno ...
ST...

03.10.2011 02:30:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí