Paní Chladná

Paní Chladná

Anotace: Tak trochu mimo můj styl.Snad se ujme. :-)

Překrásná paní vchází do síně
Kolem ní utápí se všichni ve víně
Potulní kejklíři se skryjí do skříně
Konec je zábavy.

I loutna umlkne v podivné tónině
Zhýralí mladíci tváří se nevinně
Myši jsou zalezlé v každičké skulině
Všichni maj‘ obavy.

Každý se podřídil té chladné ženštině
Co chybu rozpozná a trest tě nemine
Jí nikdy nevidíš v bujaré hostině
Drží se stranou.

A lidé soudí ji,chová se podivně
Pomluvy kolují,prý jedná zločinně
Jak snadno podlehne tvůj rozum většině.
Zabme ji ranou.
Autor Ayla, 13.02.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí