Přitloukli chlapa.....

Přitloukli chlapa.....

Anotace: -------

Přitloukli chlapa na kříž,
a já se na to díval.

Přitloukli chlapa na kříž,
já chlastal a pak zpíval.

Přitloukli chlapa na kříž,
za všechny jeho pravdy.

Přitloukli chlapa na kříž,
už zůstane tam navždy.

Přitloukli chlapa na kříž,
krev jeho prolili.

Přitloukli chlapa na kříž,
a pak ho zabili.
Autor DERALTE, 03.10.2011
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, tato22, E.T.Jane, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, to se ti povedlo.

03.10.2011 12:53:00 | rigpa

Síla

03.10.2011 11:45:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí