ZA OKNEM LETÍ ČAS.....

ZA OKNEM LETÍ ČAS.....

Anotace: letí čas

Za oknem letí čas
proč ale lásko ta nostalgie
slyšíš něčí hlas
přehraje se jako galerie
ta hloupá sentimentální melodie
jako ta "Modrá rapsodie"
Za oknem letí čas
básník píše na ubruse
objeví podpis v nás
pozná jen vlastní tvář
groteska v čase
potká příští lháře
Za oknem letí čas
má asi zvláštní slovník
je v tom plno krás
postaví snům pomník
každý sebe nepotkává
každý lásku nepoznává
a jen

ZA OKNEM LETÍ ČAS.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.10.2011
Přečteno 306x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, hašlerka, danav, zenge, CULIKATÁ, Květka Š., Tanzania, Donne, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jen letí čas
však v nás
pozanechá
hlas...prožitků ST

03.10.2011 17:36:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí