Psycho

Psycho

Anotace: ...

Včera jsem měla hrozný psycho
Včera jsem měla hrozný strach
Strašidelný bylo ticho
Dlani takřka na dosah

Za okny řádila bouře
Ale jakoby někdo vypnul zvuk
Z nebe lilo se moře
A blesk nevydával hluk

Bylo to jako znamení
Že se něco stane
Že se něco změní
Dokud vítr vane

Nestalo se nic
Jen nervozita stoupá
Je to hrozný psycho
Jsem naivní a hloupá
Autor Piví, 03.10.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí