Budík

Budík

Anotace: Budíky jsou od toho,aby nás budily,rychle vracely ze spánku a snění do světového dění.....

Ťik ťak,
ťuk ťak,
no tak,
probuď se,
budí mne budík,
říkám mu dík.

Snídám snídani,
z okna se dívám,
v hlavě bouři mám.

Boty obouvám,
kabát navlékám,
jsem v jiné galaxii,
možná v Narnii,
nevím,
ale nevadí mi to.

Z kapsy kabátu,
vytahuju fotku,
jsem na ní sama,
zasněná,
tak jako tak.

Vidíš mě,
promiň nevnímám,
v hlavě bouři mám,
snad se na Tebe někdy podívám.

Blátem a louží ploužím se dál,
fotku už nemám,
dala jsem Ti ji,
usínám.
Autor Hejky, 13.02.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí