Od zelené po hnědou

Od zelené po hnědou

Anotace: ...............

větrem všedních událostí
denně ohýbán je kmen
kořeny
jenž síly ztrácí
v kraj je ukotven

do kůry píše čas
nikdy řádky nevynechá
hlouběji zarývá své pero
nezastaví
stále spěchá

od zelené po hnědou
listy ve větvoví zrají
sluncem deštěm obarvené
nakonec sněhem zapadají

vzpomínky na život
jsou uzavřené v letokruhy
smůla v kapkách kane
smutno je
na konci duhy
Autor James Libustka, 04.10.2011
Přečteno 276x
Tipy 38
Poslední tipující: Jiná, TetaKazi, Pevya, tato22, Maryje..., Juan Francesco de Faro, Emmelia, Dameira, labuť, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek sdělený v krásných verších

05.10.2011 09:05:00 | la loba

Když smutno je na konci duhy
namaluj začátek nové stuhy
pestrou a barvami zářící
cestu v radosti běžící...

04.10.2011 15:50:00 | CULIKATÁ

Krásně vetkáno do veršů...

04.10.2011 14:07:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí