HLEDANÍ MĚSÍCE

HLEDANÍ MĚSÍCE

Anotace: hledání

Já hledám svou druhou část měsíce
možnosti ještě ve mně jsou?
kam ta slova zapadnou
než na zem dopadnou
V příštích vteřinách ve mně jdou?
VE MNĚ JDOU..........

Ty hledej své tváře měsíce,co vrací se
ozvěnu tak zbloudilou?
slova co vychladnou
prázdnou tak užasnou
V zákonech co pravdu naleznou?
CO PRAVDU NALEZNOU........

Najdeme svou část měsíce
hodiny jen tiše jdou?
mají moc užasnou
samotné nás naleznou
A jen ještě tiše známe zůstanou
TIŠE ZNÁME ZŮSTANOU........
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.10.2011
Přečteno 260x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, Mbonita, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Jakule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky se čte, líbí se mi...*:)

09.10.2011 15:45:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí