Sluncem nízko nad (=k obrazu=)

Sluncem nízko nad (=k obrazu=)

Anotace: ..

zase se mnou chodí
stíny kadeřavých časů
tady tě líbám
a tam
jsem jiný

vlny se mnou vodí
princezny pro lekníny
když u jezera stan
má křišťálovou krásu

a do vlasů
ledové jíní
hvězdáři sypou navzdory jasu

~~

my u vody v přítmí
dívaní
do hlubiny

nahý a bosá a..
bojíme se citu pro poslední zimy
v dotecích když sólo zpívá rosa
o nebezpečí vnad

až slzy kanou něžností konvaliny

bez hlasů
slov

aby život nespal a láska kvetla

zavázala mi oči
země že se točí
váhala a dál? asi se pletla

marně čekám na vzkaz na malý zázrak světla

Sluncem nízko nad
nejraději bych tu červeň probod

leč v modro jsem spad
a srdce
přímo do vod
Autor J's .., 04.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 16
Poslední tipující: Sunny, Maryje..., labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Dota Slunská, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedoduše krásné, vidím Tě, jak sedíš a píšeš, možná tužkou, perem, možná inkoustem. V jedné ze svých očekávaných nálad, které jsou víc než vhodné pro psaní:) Já si je musím vyprosit, Ty to máš v sobě.
Našla jsem zde Pána básníka.

Doufám, že to vydáváš a nehážeš pouze tady na LITER...

14.10.2011 18:59:00 | Sunny

nádherná :)

04.10.2011 20:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Kéž by všechny naše touhy mohly mít v pravý čas šimonovské uši.

04.10.2011 19:00:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí