Čas. Využijme jej.

Čas. Využijme jej.

Anotace: Pozdní rozhodnutí..

V boj s větrnými mlýny,
obrátil se tento klam.
Nevidíš, že trpíš splýny?
Braň se, začni teď a tam.

Marníš čas..

Pod kůži zarývá se pocit,
nenechej se jím však zmocnit.
Věř, že naděje se skýtá,
musíš však chtít,
pak začne se svítat.

Marníš však čas..

Nebojuj proti nevyřešitelným,
záhadám zakletým v čase.
Nenuť mě skládat tenhletem rým,
a už je to tu zase...

Nemarni čas..
Do ruky vezmi konečně svůj osud,
změň to, s čím´s bojoval až dosud.

Času není nazbyt.

Příliv naděje zahltí tě vůní,
přičichni si,
ať poznáš vůni tůní..

ONA tě podporuje. Ona ano. Však promarnil jsi čas.

..Pozdní odvaha.
Autor Bereniké., 04.10.2011
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí