HÁDKA V ZÁTIŠÍ CHAOSU

HÁDKA V ZÁTIŠÍ CHAOSU

Anotace: ....

Hurikán v náručí bolavého moře
rozhoupaných a rozházených myšlenek
bičuje spráskané vlny
upřeným až děsivým pohledem
jako nečekané obětí
na šedivém netečném dvoře
kdy popelnice jako houf milenek
přecpané odpadky pýchou vrní
a lámou čas dalekohledem
než zase poletí
další rozpárané a roztrhané
lidské sny vyhozené oknem
a mezi věcmi na zemi
leží v kostech zpřerážená láska
schoulená pod střepy talíře
i židle tak rozhádané
slzami promoklé
nechápou nežádoucí obrazy a vjemy
a rozmazaná zarámovaná kráska
od neznámého malíře
pláče barvami podzimu
a beznaději
pro chromého jatečního koně
co zastavil ho Taxisův příkop
a v těch očích údivu
co tak svádějí
aby zapomněli jsme svoje ano
a pak role tvoje i moje
nedoběhne
už tolikrát sehraný výkop.
Autor ZILA78, 04.10.2011
Přečteno 240x
Tipy 26
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, hatlapatla, hašlerka, la loba, Emmelia, Azure angel, Maryje..., Gabrielle, zenge, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak to mi chybělo....brutální a abstraktní tok myšlenek...

18.10.2011 17:56:00 | ECHO PARAZIT

Je to vydatná porcička,čtu to asi po čtvrtý...

07.10.2011 12:00:00 | la loba

ajsouznamenitý!

05.10.2011 20:28:00 | zenge

jako bys přede mnou maloval výjevy...
St

05.10.2011 10:35:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí