Na věky věků

Na věky věků

Snažím se skrýt své oči
bodá mě ta černá záře
vymazala všechny vzpomínky
nepoznávám jména, ani tváře

Neúprosný čas se tu zastavil
zůstal viset nade mnou
cítím jak mi jeho ostří
proniká skrz tepnou

To ticho již nedokážu snést
ani můj pláč nepřehluší
realitu nevnímám
bloudí tu jen zástup duší

V objetí strachu
na věky věků spočinu
uvnitř stále ponesu
následky svých činů
Autor Angela Valley, 05.10.2011
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí