Jsem nešťastná,nebo šťastná

Jsem nešťastná,nebo šťastná

Anotace: někdy mám v hlavě zmatek

Nikdo mi nemůže pomoci,
na balkoně zírám do noci.
Nebe poseté hvězdami,
měsíc přímo nad námi.
V dálce moře přelévá vlny
s vodou to skvěle umí.
Chtěla bych být tou vodou,
objímat všechna ta těla,
loděmi které po něm plavou,
měsícem který se v hladině zhlíží.
Dnes a denně bych to chtěla být,
vnímat od slunce na hladině třpyt
a podvodvodní svět ctít.
Nemít mozek který zrazuje,
mé konání stále svazuje.
Ohlížím se stále na druhé,
někdy to moc bolí,
chtěla bych být v tom moři solí.
Ne ji mít v očích
ronit slané slzy.
Vždyť život končí tak brzy.
A já se chci radovat
chci šťastně žít,
jako ty vlnky v nich měsíční třpyt,
jako nejdražší drahokam září,
to vše chci mít ve své tváři.
Autor valerie emilie, 05.10.2011
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: valerie emilie, Bernadette, hašlerka, E.T.Jane, CULIKATÁ, labuť, Kapka, Petbab, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí