Za mlhou

Za mlhou

Anotace: Je to reakce na carodejku. Ani nevíte, jaké dělá divy... Na modré horké lince literu vidíte spoustu příběhů různých lidí, jsou blízko ale přece tak daleko kdesi za mlhou... Doufám, že vám svitlo. Věnováno všem z literu!

V hlavě slyším tvoje slova,
co pak v davu splynou.
Jsem zvědavý na ta nová,
která příště vzniknou.

Civím na své elcédéčko
s modrým pozadím.
V dáli vidím tvoje véčko,
až se z toho posadím.

Ve výstřihu je znak štíra,
kývající se amulet.
Naše víra však neumírá,
zná ji celý svět..

Cítím, jak tvé slzy kanou,
na zem po tváři.
Nikdo nemá na vybranou
- strach ze stáří.

Radost a strach tu neukryješ,
možná získáš podporu.
Nad vraždou si ruce neumyješ,
jen tvrdou sílu odporu.

V hlavě slyším různá slova
kdesi vzadu za mlhou.
Jsem zvědavý na ta nová,
co sem přišly náhodou…
Autor jehlaspichlas, 05.10.2011
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: Boscai, Monica., Gabrielle Taroka, Špáďa, la loba, whiolet, Linzerka, J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je boží. Přečetla jsem si to několikrát, jak se mi to líbilo!!

05.12.2011 06:03:40 | Monica.

Dobrý

07.10.2011 13:57:00 | la loba

hmm, tož to je i pro mě, že? :o)
Skvěle napsané...

07.10.2011 12:23:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí