Nepopsatelná

Nepopsatelná

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=U1KI8qV_I1o&feature=related

Cesta ukáže směr,
v hlavě mapa skrytá
V srdci přijmout jednotu
se vším
..i samotu
v době odloučení od světa
Jednou byla prokletá
každá vteřina
Někdy mě věčnost života děsí
Křišťály plné modliteb
vzala řeka
A s děštěm snáší se k zemi
příští den

Slibně zní některá proroctví
V pokoře sklonit se
Milovat, cos před tím nenáviděl
Lze přijmout slzy, smích,
chuť světa..
Řekni, smí se znovu žít ?

Otevřít srdce,
obejmout strach..a nechat ho jít
zas dál..postrádat lze ho
...snad

Stvořit jinotaj blízký daru,
co odplul v slzách
Změnit ho v prastarý kraj,
který objímáš květinou,
s láskou zasazenou
Procitne i na dně slov,
a hudba vnese Ti zážitek,
a nikdy..nechce nic zpět
Zanechá v srdci vzpomínku
každý nový den

Projít se strništěm bos,
tak jako dřív
Studenou vodou omít každé ráno,
po noci plné snů
Krásou žít v maličkostech

Třeba, že den otevře úsměv
A ty necháš se jím nést
Kdoby plaval proti proudu..?
Protančit se životem,
radostně,
úplně postačí

Nevezmeš s sebou si ani květ
až přijde čas vrátit se zas zpět..
Autor Agniezka, 05.10.2011
Přečteno 307x
Tipy 18
Poslední tipující: Maryje..., la loba, Chancer, J's .., Mbonita, labuť, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Divoženka1, Kars, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano láska úcta pokora soucit...transformace...držím palce ale ty se bát ničeho nemusíš:-)

09.10.2011 10:54:00 | la loba

jasně.. plave se dál :)

06.10.2011 20:35:00 | J's ..

život je krásnej..ale to Ty víš:-)

06.10.2011 08:00:00 | Mbonita

Žít se nejen smí, ale musí,
byť minutostí zhrzené,
tvá já to jistě zkusí,
nanovo

05.10.2011 22:02:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí