Život je změna...

Život je změna...

Anotace: .

Jednou až zahodíme roušky
křídla nad světem roztáhnem,
budem žít plnými doušky
a za jeden provaz potáhnem

Lži stopíme do poslední soušky
a mozek z půlky ovládnem,
do dějin vpíšem díla pana Trošky
pak zajíme to - bio salámem.

Politikům po výslušce - bronz sošky
hollywood žije Oscarem - divokým
oddaným lvům, prsten a ponožky
koho zajímá? Kdo, kde a s kým?..
Autor Roger, 05.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Elisha, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí