Rozvedou se?

Rozvedou se?

Anotace: Bojím se že se naši opravdu rozvedou.

Nebudu brečet, nebudu se smát.
Důležitý je boj, a v něm vyhrávat.
Nebudu plakat, a nebudu ztrácet víru.
Pořád je naděje, hlavně neztrácet sílu.

Nemám štěstí, nemám rodinu.
Nezbývá toho moc, tak nebudu ztrácet ani hodinu!
Budu bojovat, ani jeden z nich nevyhraje.
Myslím si, že jeden z nich lásku hraje.

Oba se trápí, oba se rmoutí.
Jejich vztah nezraje jako kytky, ale jako proutí.
Oba se perou, vedou o mě bitvu.
Jenže moje loď, dávno zvedla kotvu.
Autor Liquid vamp, 06.10.2011
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, J's .., E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má svou loďku,
jen záleží jestli chcete plout vedle sebe
nebo každý jiným směrem.
Vzdát se svých nároků
a myslet na druhého
je to nejtěžší co může každý udělat.

06.10.2011 21:58:00 | Paulín

Stává se... :(

06.10.2011 08:50:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí