Stále tě hlídám

Stále tě hlídám

Anotace: ...

Bylas tak krásná,
ač oděna v smutku,
úžasná pozůstalá,
vskutku.

Když začala hudba,
trudná a přec veselá,
spatřil jsem poprvé,
plakat svého anděla.

Sepjala jsi ruce,
vzpomínala na mě,
přála sis mě u sebe
a já už byl v jámě.

Hodilas mi kytku,
tvé rty byly němé
a v duchu sis říkala,
nezapomeneme.
Autor honnnzik, 06.10.2011
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Tanecnice, strašidýlko-střapatý, Veru, loverose91, tato22, E.T.Jane, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...vic nic nerikam-

12.10.2011 17:57:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí