Ujištěná ...

Ujištěná ...

Anotace: Chvilková touha ze strachu ...

Sbírka: Básně

Zvedni svou dlaň,

dotkni se slov,

vstříc našim osudům,

veskrze tajemství.

Mluv se mnou!

Nemlč !

Přivoláš neštěstí!



Zvedni svou dlaň,

dotkni se mě,

dávno to vím,

že můžeš slíbit,

cokoliv máš,

neboj se ničeho,

pořád jsem tady,

budem se líbit.
Autor Nerriolet, 06.10.2011
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí