VTEŘINY NÁVRATU

VTEŘINY NÁVRATU

Anotace: návratu vteřiny

Oněměly slova v tobě
proč ale mlčí lži
jsou jak mince obě
když rty svlaží
od polibku z hořkosti
jsme jen nádraží
co mlčí z něžnosti
do citu naráží
Každý jsme na jiné koleji
Každý jsme asi něco projeli
Jenom sny se vzdalují
Ty dřív jsme neznali
Ty dřív jsme neznali

Padají slova ležící v hrobě
obětí co stráží
Lásko,nejen tobě
sny z peří...neuloží
zážitky všednosti
možná nás jen blaží
jsou ticha z přednosti
do citu naráží
Každý jsme asi na jiné koleji
Každý jsme asi jinak mlčeli
Proč jenom žalují
Ty dřív jsme Neznali.....
Ty dřív jsme Neznali.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 10
Poslední tipující: eMHart, PIPSQUEAK, Špáďa, hašlerka, Hazentla, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí