Štít

Štít

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Prstíkem se probíráš
v zašlých vzpomínkách
a cítiš
ako príjemne ťa hrejú
zákoutí snů se skrývá
v roztodivných hrách
kde sa všetci zúčastnení
roztomilo smejú
...
Slova mi vkládáš mezi rty
a mnohdy neznáš slitování
Môj pancier, môj štít
nie vždy odoláva
však zatím
statečně mě brání
a ja so vstíčenou hlavou
životu kričím
sláva
...
Autor TedelyBear, 06.10.2011
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí