Popel

Popel

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Mľandravé spomienky
na rozťahaných krídlach
prodávám myšlenky
jenž mohou být mé poslední
na popol premením
všetko čo má význam
na popel proměním
poslední zbytky
svého svědomí

A až potom možno
sám pred sebou
všetko priznám
a volný průchod
dám zášti své
však to mi padne
iba na úžitok
už nikdy ti nedám
co je mé
...
Autor TedelyBear, 06.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., Květka Š., Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí