modelní...

modelní...

Anotace: nebo vymodelovaná?

Byla elegantní
a obsahovala jen velmi málo
libovolných a nastavitelných měřítek…


ovšem co je zvláštní
se všemi současnými měřeními
co jsem pečlivě provedl
je ve vzácné shodě
a aniž by musela hovořit
vysvětluje je…


Zároveň mi však poskytla
podrobné předpovědi
o budoucnosti dalších tvrzení přeměřování
která ji mohou potvrdit nebo vyvrátit…


To podle toho
zda se ony předpovědi ukážou
správné nebo mylné…


a tak pracuji s modelem
který vychází z toho co o tobě vím
a nahrazuji jej jiným ve chvíli
kdy nové poznatky do toho starého nezapadají
možná tím reaguji na hledání absolutna
ale i tak mám fascinující poznatky
žít život s pocitem úžasu
v setkáních všemožného druhu…


Má Teaser...
Autor enigman, 06.10.2011
Přečteno 290x
Tipy 34
Poslední tipující: zelená víla, Jiparo, hašlerka, Jana M., Mbonita, Juan Francesco de Faro, tato22, Tomáš Přidal, ZILA78, zenge, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..prý..kdo miluje..vymýšlí si sny..
..říkal už sám Vergilius :-)))

10.10.2011 20:24:00 | isisleo

darovaně tvarovaná..tvarovaně darovaná:-)

07.10.2011 08:18:00 | Mbonita

hezky vypravěčsky pojato...vlnová délka a rytmus slabik zcela vyhovuje romantickým představám tvých čtenářek..o))

06.10.2011 20:16:00 | střelkyně1

jo a překvapí a dostane tě :)

06.10.2011 17:41:00 | J's ..

...jak si ji vymodeluješ,taková bude...

06.10.2011 15:24:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí