ROZVODOVÉ PAPÍRY

ROZVODOVÉ PAPÍRY

Anotace: ....

Stigmata na srdci ožívají
jako obnažená rána plná krve a hnisu
jen tenounká vrstvička naděje
zachytává ten rozkol
destruktivních splínů
co všechno v nitru požírají
jako starou už dávno obehranou kulisu
co už ani bolestí se nechvěje
jen tak stojí mezi námi jako rozpor
temných halucinací a stínů

nic nám nevyčítá
jen tak nehybně tu stojí
jako němí svědek exhumace
naší zavražděné lásky
co padla ubitá
chybou mojí i tvojí
v důsledku konečné frustrace
kdy už bezpředmětné jsou otázky

proč nastal takový zmar
a odcizení až k nenávisti
ani jedno slovo
jen hluboká propast plná bolesti a ran
už jen z povinnosti
je hotovo.

Tak podepiš!
A jdi si žít!
Autor ZILA78, 06.10.2011
Přečteno 573x
Tipy 18
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, Emmelia, Maryje..., hatlapatla, Kars, hašlerka, Javavia, la loba, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty voe jak se o rozvodu dá udělat i básen....hm parada.
hlavně že všichni chtějí lásku a pak svatbu a aby toho nebylo málo tak pak ještě nějáký ty děti psa,hypotéku.....no a pak ty rozvodový papírky.

18.10.2011 18:18:00 | ECHO PARAZIT

...kdo prožil-rozumí...

08.10.2011 12:04:00 | Maryje...

Smutné povídání krásně řečené

07.10.2011 22:50:00 | Kars

mužně sdělená bolest..

07.10.2011 08:10:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí