amatérská báseň

amatérská báseň

Anotace: ....

kouknu se kolem sebe a vidím tebe,
nulu,co neznamená nic...pro mě,
natož pro sebe,
vidím do tobe,
chceš utíct pryč...do nebe,
ukončit trápení v tomto životě,
svědomí tě zebe,
svrbí jako pata,
nech se poškrábat od kata,
ten život mě fakt jebe,
tato cesta nikam nevede,
sotva plínu sundáš,
máma do školy tě vede,
učitel z reality tě vyvede,
učí..co ti v životě projde a co ne,
chodíš do školy rok od roku jako otrok,
abys práci měl,
chodil do ní celej život,
a byl sám sobě otrok,
od pravěku žádnej pokrok,
tohle není můj osud,
já půjdu včas pryč odsuď,
klidně mě suď,já mám svou hlavu,
všechno vidím jinak než vy..všichni v davu,
všichni ste ve stejným svrabu,
jen já sem marnej,
ztracenej jak poklad,
vždy věrnej naivní hlupák,
sem sociální odpad,
to sem dopad,
měl sem nápad,
stím něco udělat,
s osudem se poprat,
marně..na hubu sem spad,
kámoši mě nechali skapat
Autor wrest14, 07.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Leedram
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí