Vietor

Vietor

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Spadané listí
dávno zašlých stromů
jímž v korunách
vítr ševelí
v tíšku šramotí
na hrane zlomu
ktorá je slobodná
nik jej nevelí
...
hraje si jemně
s mými vlasy
a opírá se do letokruhů
mohutných stromů
bútľavo dumá
a rozmýšľa asi
mohutným polohlasom
blesku a hromu
...
Autor TedelyBear, 07.10.2011
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí